Thursday, December 3, 2009

Παρασκευή 4/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 4/12/2009 Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα. Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας στην διάρκεια της ημέρας και μέχρι το μεσημέρι θα έχουν η Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια και το κεντρικό αιγαίο.

Από τις βραδινές ώρες τα σύννεφα θα καλύψουν το σύνολο της Ελλάδας.

Βροχές από το πρωί θα πέσουν στα ηπειρωτικά, δυτική στερεά, κεντρική Πελοπόννησο, πιο έντονες θα είναι οι βροχές στα Δωδεκάνησα.

Ένα νέο έντονο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες από τα δυτικά θα πλήξη την χώρα μας τις απογευματινές ώρες, με κατεύθυνση ανατολικά καλύπτοντας έως το πρωί του Σαββάτου το σύνολο σχεδόν της χώρας.

Ασθενής θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα βόρεια της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας και Ήπειρο.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο. 2 – 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 5 στο νότιο αιγαίο. 3 – 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -2C έως 17C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας από το πρωί, και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 8C και υψηλή 16C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1008. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 49% έως και 98%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment