Thursday, December 17, 2009

Παρασκευή 18/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 18/12/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια αρχικά θα έχει η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία και το νοτιοδυτικό αιγαίο, από το μεσημέρι πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας, Θράκης, Εύβοιας, κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, ανατολική Πελοπόννησο και δυτικό αιγαίο.

Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν σε όλη την δυτική Ελλάδα, κεντρική και δυτική Πελοπόννησο, ανατολική Μακεδονία, Θράκη στο νότιο και στο ανατολικό αιγαίο.

Ύφεση τον καιρικών από το μεσημέρι θα έχει η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Έντονες θα είναι οι χιονοπτώσεις τις πρωινές κυρίως ώρες που θα πέσουν σε όλη την βόρεια Ελλάδα, Ήπειρο και κεντρική στερεά Ελλάδα.

Από το απόγευμα λίγα χιόνια θα πέσουν και στην βόρεια Πελοπόννησο.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η δυτική Μακεδονία και η ανατολική Θράκη. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο μέρος της Κρήτης.

2 – 8 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 9 στο νότιο αιγαίο. 3 – 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -6C έως 18C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και με ηλιοφάνεια από το πρωί, σχεδόν πλήρη ηλιοφάνεια θα έχει πριν από το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 24 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 6C και υψηλή 15C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1001. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 51% έως και 87%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment