Tuesday, December 22, 2009

Τετάρτη 23/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 23/12/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στο Ιόνιο πέλαγος, στην δυτική και βόρεια Ελλάδα.

Λίγες βροχές θα πέσουν στην βορειοδυτική Ελλάδα, σποραδικές και ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στα νησιά τον Κυκλάδων.

Η Αφρικάνικη σκόνη και πάλι επί Ελληνικού εδάφους, εναποθέτοντας την σκόνη σε υγρή και σε ξηρή κυρίως μορφή στην δυτική Ελλάδα, Μακεδονία, στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν αρκετές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό μέρος του αιγαίου πελάγους.

2 – 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 5 στο νότιο αιγαίο. 3 – 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από - 1C έως 17C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, λίγο πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 15 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 5C και υψηλή 13C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1017. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 63% έως και 98%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment