Sunday, December 20, 2009

Δευτέρα 21/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 21/12/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε όλη σχεδόν την Χώρα, εξαίρεση θα είναι οι περιοχές του Ιονίου πελάγους, Θράκης, κεντρικού και νοτίου αιγαίου πελάγους που θα έχει συννεφιά.

Λίγες ασθενής βροχές τα ξημερώματα της Δευτέρας θα πέσουν στα νησιά του ανατολικού αιγαίου, στην δυτική Μακεδονία, και στην Ήπειρο.

Λίγες επίσης ασθενής θα είναι οι χιονοπτώσεις που θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου, μόνο κατά τις πρωινές ώρες.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν αρκετές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο μέρος της Κρήτης.

2 – 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από - 8C έως 16C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις κατά τόπους, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΔ από το μεσημέρι σε ΑΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 20 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 3C και υψηλή 10C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1021. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 31% έως και 59%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment