Friday, December 11, 2009

Σάββατο 12/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 12/12/2009 Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια μέχρι το μεσημέρι θα έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

Βροχές από το πρωί και για όλη την διάρκεια της ημέρας θα πέφτουν σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, με εξαίρεση περιοχές της δυτικής Ελλάδας και στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, αρκετά έντονα θα είναι τα φαινόμενα με καταιγίδες έως το μεσημέρι στην περιοχή της Θράκης, στα παράλια της Θεσσαλίας , βόρεια Εύβοια, έως το απόγευμα τα έντονα καιρικά θα επεκταθούν στην κεντρική και στερεά Ελλάδα, Αττική, Πελοπόννησο και νότιο αιγαίο.

Χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, επίσης στα ορεινά της Ηπείρου, στερεάς Ελλάδας, Όλυμπο και Μαγνησίας, λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και δυτικής Κρήτης.

Πιο έντονες θα είναι οι χιονοπτώσεις στην περιοχή του Έβρου.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία και η ανατολική Θράκη. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο μέρος της Κρήτης.

2 – 9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 1 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -7C έως 16C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από το πρωί και για όλη την διάρκεια της ημέρας, ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει το πρωί, πιο έντονη θα είναι η βροχή από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 24 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 7C και υψηλή 8C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 79% έως και 89%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment