Thursday, December 10, 2009

Παρασκευή 11/12/209

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 11/12/2009 Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια μέχρι το μεσημέρι θα έχει η δυτική Ελλάδα και τα βόρεια διαμερίσματα Μακεδονίας και Θράκης.

Σποραδικές ασθενής βροχές θα πέσουν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα με καταιγίδες στην ανατολική Μαγνήσια, Αττική, Εύβοια και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.

Ασθενής θα είναι οι χιονοπτώσεις που θα πέσουν στην ανατολική και δυτική Μακεδονία, Όλυμπο με λίγο πιο έντονα στην κεντρική στερεά Ελλάδα και στην κεντρική και δυτική Κρήτη.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο μέρος της Κρήτης.

3 – 9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 5 – 9 στο νότιο αιγαίο. 3 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -7C έως 16C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από το πρωί και για όλη την διάρκεια της ημέρας, με πιθανή ηλιοφάνεια. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΔ θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 5C και υψηλή 12C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 48% έως και 78%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment