Sunday, December 13, 2009

Δευτέρα 14/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 14/12/2009 Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει η δυτική Ελλάδα, ανατολικό και νότιο αιγαίο, κεντρική και δυτική Πελοπόννησο.

Από το απόγευμα πυκνά θα είναι τα σύννεφα και στην δυτική Ελλάδα.

Αρκετά έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην Αττική και στην Χαλκιδική, από το απόγευμα βροχές θα αρχίζουν να πέφτουν σε όλη την κεντρική Ελλάδα, κεντρική και δυτική Μακεδονία, στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Ασθενής θα είναι οι χιονοπτώσεις που θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η περιοχή της Θράκης. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο μέρος της Κρήτης.

3 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 6 στο νότιο αιγαίο. 3 – 9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -6C έως 17C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα, ασθενής θα είναι αρχικά η βροχή που θα πέσει από τις νυχτερινές ώρες, με επιδείνωση έως τις πρωινές ώρες τις Τρίτης. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 5C και υψηλή 10C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1017. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 76% έως και 92%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment