Friday, December 18, 2009

Σάββατο 19/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 19/12/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχουν οι περισσότερες περιοχές της Χώρας,

Εξαίρεση η δυτική Ελλάδα, νότιο αιγαίο και η περιοχή της Θράκης που θα επικρατήσει συννεφιά, Πριν από το μεσημέρι τα σύννεφα θα αρχίζουν να πυκνώνουν κινούμενα ανατολικά θα καλύψουν έως το βράδυ το σύνολο σχεδόν της χώρας.

Λίγες ασθενής βροχές αρχικά το πρωί θα πέσουν στην περιοχή της Θράκης, στην Ήπειρο και στα βόρεια της δυτικής Μακεδονίας.

Το μεσημέρι οι βροχές με συνοδεία καταιγίδων θα ενταθούν αρχικά σε όλη την δυτική Ελλάδα, έως το απόγευμα θα καλύψουν όλη σχεδόν την βόρεια Ελλάδα μέρος της κεντρικής και στερεάς Ελλάδας, δυτική και κεντρική Πελοπόννησο.

Ασθενή θα είναι αρχικά τα χιόνια που θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, στην Θράκη και στην Ήπειρο, από το μεσημέρι τα χιόνια θα πυκνώσουν και θα ενταθούν στην δυτική και ανατολική Μακεδονία και Ήπειρο, πιο ασθενή θα είναι τα χιόνια που θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής στερεάς Ελλάδας.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν οι περισσότερες περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νότιο μέρος της Κρήτης.

2 – 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 4 – 9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -9C έως 16C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και με ηλιοφάνεια από το πρωί, πολύ γρήγορα και πριν το μεσημέρι θα πυκνώσουν για το υπόλοιπο της ημέρας. Πιθανή βροχή από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ από το μεσημέρι σε Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 22 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 4C και υψηλή 10C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1003. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 52% έως και 75%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment