Tuesday, December 1, 2009

Τετάρτη 2/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 2/12/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το κεντρικό και ανατολικό αιγαίο.

Αρκετά έντονα θα είναι τα φαινόμενα με Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο θα είναι κεντρική και η δυτική Μακεδονία, κεντρική και νότια Ελλάδα, Πελοπόννησο, στερεά Ελλάδα, Αττική.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις απογευματινές ώρες καλύπτοντας τα νησιά του κεντρικού και νοτιοανατολικού αιγαίου.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο. 4 – 8 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 4 – 9 στο νότιο αιγαίο. 3 – 8 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 1C έως 19C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με πυκνή συννεφιά από το πρωί, και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Βροχές αναμένονται να πέσουν πριν από το μεσημέρι και θα συνεχιστούν έως και τις βραδινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΑ από το απόγευμα σε ΑΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 28 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 10C και υψηλή 15C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1007. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 80% έως και 98%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment