Wednesday, December 9, 2009

Πέμπτη 10/12/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 10/12/2009 Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια από το απόγευμα θα έχει η δυτική Ελλάδα.

Έντονα θα είναι τα καιρικά φαινόμενα με βροχές, καταιγίδες και με θυελλώδεις ανέμους στην κεντρική Ελλάδα, στερεά Ελλάδα και στο μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.

Ήπιες θα ει οι βροχές που θα πέσουν στην βόρεια Ελλάδα κυρίως έως το μεσημέρι.

Χιόνια σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα έχει στην δυτική και ανατολική Μακεδονία, πιο πυκνά θα είναι τα χιόνια που θα πέσουν στην Ήπειρο, στα νότια της δυτικής Μακεδονίας, Όλυμπο και στα ορεινά της στερεάς Ελλάδας.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

4 – 9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 – 9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -6C έως 14C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με πυκνή συννεφιά από το πρωί και για όλη την διάρκεια της ημέρας, αρκετά έντονο θα είναι το Κρύο. Βροχή θα πέφτει από το πρωί, ύφεση του καιρού από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι

Β – ΒΔ θα κυμανθούν από 10 έως 34 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 8C και υψηλή 10C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1014. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 76% έως και 83%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment