Sunday, September 27, 2009

Δευτέρα 28/9/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 28/9/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, συννεφιά τις πρωινές κυρίως ώρες θα έχει η κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική στερεά Ελλάδα, Εύβοια, Αττική, η βορειοανατολική Πελοπόννησο και ολόκληρη η βόρεια Κρήτη.

Στην διάρκεια της ημέρας τα σύννεφα θα αρχίζουν να αραιώνουν από το μεσημέρι με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το απόγευμα.

Βροχές δεν αναμένονται σε καμιά περιοχή της Χώρας.

Η Αφρικάνικη σκόνη συνεχίζει την παρουσία της επάνω από τον Ελλαδικό χώρο.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

2 - 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 5 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 – 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 3C έως 27C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιή θα είναι η νέφωση από το μεσημέρι με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ από το απόγευμα σε ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 14C και υψηλή 25C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1020. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 42% έως και 69%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment