Thursday, September 17, 2009

Παρασκευή 18/9/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 18/9/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια αρχικά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, συννεφιά από το πρωί θα έχει η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, κεντρική και δυτική Θράκη, κεντρικό και βόρειο αιγαίο.

Από το απόγευμα τα σύννεφα θα καλύψουν την κεντρική Ελλάδα, στερεά Ελλάδα και το νοτιοανατολικό μέρος της Πελοποννήσου.

Λίγες ασθενής βροχές το πρωί θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία, έως το απόγευμα έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και δυτική Θράκη.

Ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν από το απόγευμα στην κεντρική Ελλάδα.

Η Αφρικάνικη σκόνη και πάλι επί ελληνικού εδάφους εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή μορφή στην περιοχή της Πελοποννήσου και στο νοτιοανατολικό αιγαίο.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 5 στο νότιο αιγαίο. 3 - 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C έως 31C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με ηλιοφάνεια από το πρωί, αραιή νέφωση από το μεσημέρι, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα από το απόγευμα με πιθανή ασθενή βροχή. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ και από το απόγευμα σε Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 20 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 18C και υψηλή 29C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1012. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 42% έως και 75%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment