Monday, September 21, 2009

Τρίτη 22/9/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 22/9/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, αρχικά συννεφιά τις πρωινές ώρες θα έχει η περιοχή της Μακεδονίας, ανατολικής Θεσσαλίας, ανατολική στερεά Ελλάδα, κεντρική και βόρεια Εύβοια.

Από το μεσημέρι νεφώσεις θα έχει και η κεντρική Ελλάδα, που θα αραιώσουν από το απόγευμα παραχωρώντας ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν την Χώρα με εξαίρεση την δυτική και ανατολική Μακεδονία που θα επικρατήσει αραιή συννεφιά.

Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει τις πρωινές και απογευματινές ώρες στην δυτική Μακεδονία.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοανατολική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

2 - 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 4 – 5 στο νότιο αιγαίο. 2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 4C έως 28C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με ηλιοφάνεια από το πρωί, και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, λίγες αραιές νεφώσεις θα έχει στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 14C και υψηλή 25C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1023. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 37% έως και 81%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment