Saturday, September 19, 2009

Κυριακή 20/9/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 20/9/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το ανατολικό, κεντρικό και νότιο αιγαίο.

Από το απόγευμα ηλιοφάνεια θα έχει η περιοχή της Θράκης, Θεσσαλία, Αττική, ανατολική στερεά Ελλάδα, δυτικό αιγαίο και Εύβοια.

Βροχές τις πρωινές ώρες θα πέσει στα νησιά του Ιονίου πελάγους, στα παράλια του δυτικού αιγαίου, με πιο ασθενή βροχή στην νότιο Πελοπόννησο.

Βροχές επίσης έως το απόγευμα θα πέσουν σε όλη την δυτική Ελλάδα,

ανατολική Μακεδονία, με πιο ασθενή βροχή στην κεντρική Ελλάδα.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

2 - 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 4 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C έως 28C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα στην διάρκεια του μεσημεριού με πιθανή ασθενή βροχή, ηλιοφάνεια θα έχει από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 25 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 17C και υψηλή 25C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 51% έως και 88%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment