Wednesday, September 9, 2009

Πέμπτη 10/9/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 10/9/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας το κεντρικό και ανατολικό αιγαίο, εξαίρεση η περιοχή της Κρήτης που έως το μεσημέρι θα είναι συννεφιασμένη.

Ασθενής αρχικά θα είναι οι βροχές που θα πέσουν έως το μεσημέρι στην κεντρική Ελλάδα και στην Μακεδονία, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα από το απόγευμα με βροχές και καταιγίδες σε όλη την δυτική Ελλάδα, ανατολική και δυτική Μακεδονία και Πελοπόννησο.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει η Θεσσαλία και το νοτιοανατολικό αιγαίο.

2 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 4 – 5 στο νότιο αιγαίο. 2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 5C έως 29C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με πυκνή συννεφιά από το πρωί, πιθανή ασθενή βροχή το μεσημέρι, πιο αραιή θα είναι η συννεφιά από το απόγευμα με ηλιοφάνεια. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΒΑ θα κυμανθούν από 5 έως 22 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 18C και υψηλή 29C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1015. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 44% έως και 71%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment