Monday, September 14, 2009

Τρίτη 15/9/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 15/9/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αρχικά αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το κεντρικό και νότιο αιγαίο.

Ηλιοφάνεια έως το απόγευμα θα έχει το Ιόνιο και αιγαίο πέλαγος κεντρική Μακεδονία και στην κεντρική και ανατολική Θεσσαλία.

Αρκετά έντονη η βροχή που θα πέσει μόνο τις πρωινές ώρες στο δυτικό αιγαίο, πιο ασθενής η βροχή στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Το απόγευμα βροχές θα πέσουν στην δυτική Μακεδονία και στο βορειοανατολικό μέρος της Πελοποννήσου.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

2 - 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 3 στο νότιο αιγαίο. 2 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 5C έως 29C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από το πρωί και πιθανή ασθενή βροχή μόνο το πρωί, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 20 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 19C και υψηλή 29C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1016. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 83% έως και 93%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment