Sunday, October 18, 2009

Δευτέρα 19/10/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 19/10/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά σε όλη σχεδόν την Χώρα, λίγες αραιές νεφώσεις και με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια θα έχει το αιγαίο πέλαγος, μετά το μεσημέρι αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχουν η κεντρική Θεσσαλία, Χαλκιδική και η ανατολική Θράκη.

Βροχές από το πρωί και σε όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας θα πέφτουν στην δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Μακεδονία, κεντρική και δυτική στερεά Ελλάδα, με πιο ασθενή βροχή στην κεντρική Ελλάδα.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

3 - 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 5 στο νότιο αιγαίο. 3 – 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 1C έως 26C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιή θα είναι η συννεφιά και με ηλιοφάνεια μετά το μεσημέρι, πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει έως και το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Ν – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 28 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 14C και υψηλή 22C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1010. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 41% έως και 80%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment