Friday, October 16, 2009

Σάββατο 17/10/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 17/10/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά σε όλη σχεδόν την Χώρα, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική Θεσσαλία, κεντρική Μακεδονία, ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, κεντρικό και νότιο αιγαίο.

Από το απόγευμα συννεφιά θα έχουν οι προαναφερόμενες περιοχές.

Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο βορειοανατολικό αιγαίο, Εύβοια, νοτιοανατολικό αιγαίο, κεντρική Κρήτη, και Πελοπόννησο.

Πιο ασθενής θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην περιοχή της Θράκης

Ασθενής χιονόπτωση θα πέσει στην δυτική Μακεδονία, και στην Ήπειρο.

Η Αφρικάνικη σκόνη κάνη δειλά την εμφάνιση της στις νότιες περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα στο νότιο αιγαίο εναποθέτοντας της σκόνη της σε ξηρή και σε υγρή μορφή.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

3 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 4 στο νότιο αιγαίο. 2 – 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 3C έως 27C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με αραιή συννεφιά και με ηλιοφάνεια από το πρωί, πιο πυκνά θα αρχίζουν να είναι τα σύννεφα από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Β – ΒΑ από το απόγευμα σε Ν – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 25 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 12C και υψηλή 22C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1011. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 41% έως και 78%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment