Wednesday, October 14, 2009

Πέμπτη 15/10/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 15/10/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά αρχικά σε όλη σχεδόν την Χώρα, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το ανατολικό και νότιο αιγαίο, από το απόγευμα πιο αραιή θα είναι η συννεφιά με ηλιοφάνεια σε όλη την δυτική και κεντρική Ελλάδα.

Λίγες ασθενής βροχές και μόνο τις πρωινές ώρες θα πέσουν στην κεντρική Ελλάδα.

Βροχές επίσης με έντονες καταιγίδες αναμένονται στη Χαλκιδική, στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Εύβοια, από το μεσημέρι έως και τις βραδινές ώρες βροχές επίσης θα πέσουν στην Αττική, Θράκη κεντρικό και ανατολικό αιγαίο.

Χιονοπτώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες θα πέσουν στην Ήπειρο, βόρεια ανατολική Μακεδονία και στον Παρνασσό.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

3 - 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 4 – 7 στο νότιο αιγαίο. 3 – 9 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 0C έως 25C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από το πρωί και με πιθανή ασθενή βροχή μόνο τις πρωινές ώρες, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ από το απόγευμα σε Β – ΒΔ θα κυμανθούν από 5 έως 15 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 10C και υψηλή 17C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 41% έως και 85%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment