Sunday, October 11, 2009

Δευτέρα 12/10/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 12/10/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. ( Μάλλον τελείωσαν οι καλές ημέρες με τις υψηλές θερμοκρασίες, απότομη βουτιά των θερμοκρασιών από την τρίτη.) Με ηλιοφάνεια αρχικά θα ξεκινήσει η ημέρα σε όλη σχεδόν την χώρα, πυκνές θα είναι οι νεφώσεις τις πρωινές ώρες σε όλη την δυτική Ελλάδα, τα σύννεφα θα επεκταθούν στην διάρκεια της ημέρας ανατολικά καλύπτοντας έως το απόγευμα όλη σχεδόν την Ελλάδα με εξαίρεση την περιοχή του αιγαίου πελάγους που θα έχει λίγες αραιές νεφώσεις.

Βροχές με καταιγίδες το πρωί θα πέφτουν σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, οι βροχές έως το απόγευμα θα καλύψουν όλη την δυτική Ελλάδα, δυτική Πελοπόννησο, τα βόρεια της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η Θεσσαλία.

4 - 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 4 – 5 στο νότιο αιγαίο. 5 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 4C έως 28C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με πλήρη ηλιοφάνεια από το πρωί, σύννεφα θα αρχίζουν να καλύπτουν τον ουρανό έως το μεσημέρι και για το υπόλοιπο της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Ν – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 33 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 16C και υψηλή 28C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1007. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 42% έως και 77%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment