Monday, October 12, 2009

Τρίτη 13/10/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 13/10/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά αρχικά σε όλη σχεδόν την Χώρα, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το βορειοδυτικό και νότιο αιγαίο. Από το μεσημέρι ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική Θεσσαλία, έως το απόγευμα ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, ανατολική στερεά Ελλάδα και ανατολική Πελοπόννησο.

Έντονα τα καιρικά φαινόμενα από το πρωί με βροχές και καταιγίδες σε όλη την δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Αττική, ανατολική Μακεδονία και δυτική Θράκη.

Έως το απόγευμα βροχές θα πέσουν στις περισσότερες περιοχές της Χώρας.

Τα πρώτα χιόνια από τις απογευματινές ώρες θα κάνουν την εμφάνιση στην βόρεια βορειοδυτική Ελλάδα, με επίπτωση γενικά στην πτώση της θερμοκρασίας.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

6 - 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 5 – 7 στο νότιο αιγαίο. 5 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 5C έως 24C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με πυκνή συννεφιά από το πρωί, διαστήματα ηλιοφάνειας από το μεσημέρι, ασθενής θα είναι η βροχή που θα πέσει έως το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Ν – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 33 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 15C και υψηλή 24C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1002. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 33% έως και 65%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment