Sunday, November 8, 2009

Δευτέρα 9/11/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 9/11/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ηλιοφάνεια θα έχει η περιοχή του αιγαίου πελάγους και από το απόγευμα η ανατολική Θράκη.

Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν σε όλη την δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Έντονες επίσης βροχές με καταιγίδες από το μεσημέρι θα πέσουν στην κεντρική Ελλάδα και έως το απόγευμα θα καλύψουν όλη την Μακεδονία, την στερεά Ελλάδα και μέρος της Αττικής.

Ασθενής θα είναι οι χιονοπτώσεις που θα πέσουν στα βόρεια της δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας, στον Όλυμπο και στην Ήπειρο.

Πολύ σύντομα η Αφρικανική σκόνη δηλώνει και πάλη την παρουσία της από τις απογευματινές ώρες στην κεντρική και νότια Ελλάδα εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

4 – 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 – 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C έως 23C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός από το πρωί, και για όλη σχεδόν την ημέρα, με ασθενή βροχή πριν από το μεσημέρι και μετά το απόγευμα, πιθανή ηλιοφάνεια μετά το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ - ΝΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 28 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 11C και υψηλή 19C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1008. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 63% έως και 82%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment