Saturday, November 7, 2009

Κυριακή 8/11/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 8/11/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια μετά τις μεσημεριανές ώρες θα έχει η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, ανατολική στερεά Ελλάδα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, και μέρος του κεντρικού και νοτίου αιγαίου.

Έντονες θα είναι οι βροχές που θα πέσουν στην δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, σε όλη σχεδόν την Μακεδονία, στερεά Ελλάδα, Αττική, βορειοδυτικό και νότιο αιγαίο κεντρική και νότια Εύβοια, στην Κρήτη και στο νοτιανατολικό αιγαίο.

Από το απόγευμα βροχές επίσης θα πέσουν στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και στην περιοχή της Θράκης.

Από τις βραδινές ώρες ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα εισέρθει από τα δυτικά.

Λίγα χιόνια θα πέσουν από τις βραδινές ώρες της Κυριακής στα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

4 – 7 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 2 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 – 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 3C έως 24C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός από το πρωί, ο Ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 28 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 15C και υψηλή 22C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1003. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 44% έως και 91%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment