Saturday, November 14, 2009

Κυριακή 15/11/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 15/11/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια αρχικά θα έχει η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.

Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις θα έχει ολόκληρη η βόρεια Ελλάδα η ανατολική Θεσσαλία, το βορειοανατολικό αιγαίο από το απόγευμα συννεφιά θα έχει και η δυτική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού αιγαίου.

Βροχές η Χιόνια δεν προβλέπεται σε καμιά περιοχή.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχουν τα νότια κεντρικά διαμερίσματα της Κρήτης.

1 – 3 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 5 στο νότιο αιγαίο. 2 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από -1C έως 20C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με ηλιοφάνεια από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, λίγες αραιές νεφώσεις θα αναπτυχτούνε στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 18 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 6C και υψηλή 18C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1020. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 35% έως και 89%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment