Monday, November 9, 2009

Τρίτη 10/11/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 10/11/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ηλιοφάνεια αρχικά θα έχει η περιοχή του αιγαίου πελάγους, από το απόγευμα συννεφιά θα έχει το δυτικό και το κεντρικό αιγαίο, ενώ αντίθετα αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει το μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλίας, και ανατολικής Μακεδονίας, Αττικής, Ευβοίας.

Βροχές με καταιγίδες θα πέφτουν από το πρωί σε όλη την δυτική Ελλάδα,

Έως το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν ανατολικά καλύπτοντας σχεδόν όλη την Χώρα.

Χιόνια στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στα ορεινά τις δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας, Ήπειρο, πιο ασθενής θα είναι χιονοπτώσεις που θα πέσουν στην κεντρική στερεά Ελλάδα.

Συνεχίζει την παρουσία της η Αφρικανική σκόνη καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, και εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

4 – 8 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 5 – 7 στο νότιο αιγαίο. 3 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 2C έως 22C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια μετά το μεσημέρι. Βροχές θα πέσουν από το πρωί έως και το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 24 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 11C και υψηλή 16C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1003. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 72% έως και 79%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment