Tuesday, November 10, 2009

Τετάρτη 11/11/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 11/11/2009 Συννεφιασμένος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά σε όλη σχεδόν την Χώρα, λίγο πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με διαστήματα ηλιοφάνειας από το απόγευμα στην Θεσσαλία, ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια και δυτικό αιγαίο.

Βροχές από το πρωί θα πέφτουν σε όλη την δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα με καταιγίδες στο ανατολικό αιγαίο.

Από το μεσημέρι οι βροχές θα επεκταθούν στις Κυκλάδες, Χαλκιδική, κεντρική και νότια Εύβοια, Αττική και δυτική Κρήτη.

Χιόνια στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στα ορεινά τις δυτικής και ανατολικής Μακεδονίας, Ήπειρο, Όλυμπο και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.

Συνεχίζει με την παρουσία της η Αφρικανική σκόνη καλύπτοντας την περιοχή του αιγαίου πελάγους, και εναποθέτοντας την σκόνη σε ξηρή και σε υγρή μορφή.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.

2 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 3 – 7 στο νότιο αιγαίο. 2 – 6 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 1C έως 20C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά από το πρωί, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια από το απόγευμα, πιθανή ασθενή βροχή στην διάρκεια του μεσημεριού. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Δ – ΝΔ θα κυμανθούν από 5 έως 15 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 10C και υψηλή 18C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1005. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 53% έως και 95%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment