Saturday, May 19, 2012

Κυριακή 20/5/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   20/5/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με αραιή συννεφιά και  ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο πυκνά θα είναι τα σύννεφα το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, το βόρειο και το ανατολικό αιγαίο.
Πιο αραιή συννεφιά από το μεσημέρι θα έχει η κεντρική και η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Ελλάδα, και η ανατολική στερεά Ελλάδα.
Πλήρη ηλιοφάνεια στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας θα έχει το Ιόνιο πέλαγος, το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας και το νότιο, νοτιοδυτικό αιγαίο.
Αραιή συννεφιά από τις βραδινές ώρες θα καλύψει το Ιόνιο πέλαγος, το μεγαλύτερο μέρος των χερσαίων δυτικών περιοχών της Χώρας και την Πελοπόννησο.
Βροχές θα πέσουν στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, πιο ασθενή και σποραδική θα είναι η βροχή που θα πέσει στα νησιά του ανατολικού αιγαίου.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία.
1 – 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
2 – 5   στο νότιο αιγαίο. 1 4  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   0C  έως 27C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια από το πρωί, λίγα σύννεφα θα αναπτυχτούνε από το μεσημέρι. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  
ΔΒΔ  - ΑΒΑ από το απόγευμα σε  ΑΝΑ  θα κυμανθούν από 3 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  14C και υψηλή  27C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 32% έως και 73%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,4 / 13:30 8,3 / 16:00 5,2   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKSπου μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

No comments:

Post a Comment