Wednesday, May 16, 2012

Πέμπτη 17/5/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   17/5/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, πιο αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια θα έχει τις πρωινές ώρες η νοτιοανατολική Θεσσαλία, η Αττική, η νότια Εύβοια και το μεγαλύτερο μέρος του αιγαίου πελάγους.
Από το μεσημέρι και σταδιακά έως το βράδυ τα σύννεφα θα καλύψουν και τις υπόλοιπες περιοχές της Χώρας.
Έντονες θα είναι οι βροχές με καταιγίδες το πρωί που θα πέσουν στα βόρεια της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, στην Ήπειρο, στην δυτική στερεά Ελλάδα και στο Ιόνιο πέλαγος.
Πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην Θεσσαλία, από το μεσημέρι βροχές επίσης θα πέσουν σε όλη την βόρεια Ελλάδα, στην βόρεια, δυτική και στην ανατολική Θεσσαλία, Πελοπόννησο, στην Κρήτη, στο κεντρικό και στο βόρειο αιγαίο.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στα ορεινά της Ηπείρου, στον Όλυμπο και στην κεντρική στερεά Ελλάδα.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής  Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η Αττική.
1 – 5  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
1 – 6   στο νότιο αιγαίο. 3 8  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου   πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -1C  έως 26C.
Ο καιρός στην Λάρισα  Με συννεφιά και ηλιοφάνεια από το πρωί, πυκνά θα είναι τα σύννεφα τις μεσημεριανές και τις βραδινές ώρες. Πιθανή ασθενή βροχή θα πέσει κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Δ – ΝΔ από το απόγευμα σε ΒΔ  θα κυμανθούν από 3 έως 22 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  13C και υψηλή  22C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1007. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 31% έως και 74%. Η Ακτινοβολία UV και η προστασία μας από τον Ήλιο σήμερα στης 11:00  - 5,2 / 13:30 8 / 16:00 4,9   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKSπου μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE  ο καιρός στην  Λάρισα.

No comments:

Post a Comment