Monday, April 9, 2012

Τρίτη 10/4/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   10/4/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά το πρωί στις περισσότερες περιοχές της Χώρας, συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας θα έχει η δυτική Ελλάδα, η νότια Πελοπόννησο και οι βόρειες περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας.
Από το μεσημέρι πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος των χερσαίων περιοχών της χώρας με εξαίρεση το αιγαίο πέλαγος όπου θα επικρατήσει η συννεφιά.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στην Εύβοια, την Αττική, στην δυτική Θράκη, στο κεντρικό και στο νότιο αιγαίο, πιο ασθενή θα είναι η βροχή που θα πέσει στην ανατολική, στην νότια και δυτική Θεσσαλία.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, στην ανατολική και δυτική Θεσσαλία, στην κεντρική στερεά Ελλάδα, στην κεντρική και στην δυτική Κρήτη.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
2 – 9  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
2 – 9   στο νότιο αιγαίο. 2 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -8C  έως 17C.
Ο καιρός στην Λάρισα Με συννεφιά από το πρωί, πολύ γρήγορα και πριν το μεσημέρι τα σύννεφα θα αραιώσουν και ο Ήλιος θα κάνει την εμφάνιση του. Άνεμοι επιφανείας θα είναι ΒΒΔ – ΑΒΑ - ΝΝΔ  θα κυμανθούν από   3 έως 12 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  6C και υψηλή  14C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1013. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 36% έως και 85%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  

No comments:

Post a Comment