Monday, August 24, 2009

Τρίτη 25/8/2009

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ 25/8/2009 Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αραιή συννεφιά με ηλιοφάνεια αρχικά θα έχει η ανατολική Μακεδονία, πλήρη ηλιοφάνεια σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα έχει η περιοχή του Ιονίου και αιγαίου πελάγους.

Από το απόγευμα ηλιοφάνεια θα έχει η κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Αττική και Εύβοια.

Λίγες ασθενής βροχές τις πρωινές ώρες θα πέσουν στην κεντρική Μακεδονία και βόρειο Θεσσαλία, λίγες ασθενής βροχές επίσης από το απόγευμα θα πέσουν στα ηπειρωτικά.

Την Χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχει η βορειοδυτική Μακεδονία. Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο. 3 - 5 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου αιγαίου.

και 5 – 6 στο νότιο αιγαίο. 2 - 4 Μποφώρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου πελάγους.

Γενικά η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από 10C έως 32C.

Ο καιρός στην Λάρισα: Με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας από το πρωί, περισσότερη ηλιοφάνεια θα έχει από το απόγευμα. Άνεμοι επιφανείας θα είναι Α – ΝΑ θα κυμανθούν από 5 έως 15 χιλ την ώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή 20C και υψηλή 31C. Η ατμοσφαιρική πίεση σε (mbars) στους 1015. Η υγρασία θα κυμαίνεται από 33% έως και 70%. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε. ON LINE ο καιρός στην Λάρισα.





No comments:

Post a Comment