Tuesday, March 13, 2012

Τετάρτη 14/3/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   14/3/2012  Αίθριος ο καιρός στην Ελλάδα. Με πλήρη σχεδόν ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της Χώρας. Πυκνά θα είναι τα σύννεφα κυρίως έως το μεσημέρι στην Αττική, στις βόρειες περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, στην Εύβοια, στο κεντρικό και νότιο αιγαίο.
Συννεφιά επίσης από το απόγευμα θα έχει η ανατολική Θράκη.
Βροχή το πρωί κυρίως τις πρωινές ώρες θα πέσει στην Εύβοια, στην Αττική, στις Κυκλάδες, στο ανατολικό και στο νοτιοανατολικό αιγαίο.
Βροχή σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας θα πέφτει στην περιοχή της Κρήτης.
Ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει κυρίως το πρωί στα ορεινά της Αττικής, της κεντρικής Εύβοιας και στην περιοχή της Κρήτης.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει η κεντρική Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία.  
1 – 7  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
3 – 7   στο νότιο αιγαίο. 1 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -10C  έως 14C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με πλήρη ηλιοφάνεια από το πρωί και με λίγες τοπικές αραιές νεφώσεις κατά τόπους καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Δ - ΒΔ  από το απόγευμα σε ΑΝΑ  θα κυμανθούν από   8 έως 15 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  0C και υψηλή 14C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1022. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 30% έως και 67%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.  

No comments:

Post a Comment