Monday, March 12, 2012

Τρίτη 13/3/2012


ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ   13/3/2012  Συννεφιασμένος  ο καιρός στην Ελλάδα. Με πυκνή συννεφιά στο  μεγαλύτερο μέρος της Χώρας, πιο αραιά θα είναι τα σύννεφα με διαστήματα ηλιοφάνειας στις βόρειες περιοχές της Μακεδονίας στο Ιόνιο πέλαγος και μέρος των χερσαίων περιοχών της δυτικής Ελλάδας.
Βροχές στην διάρκεια της ημέρας θα πέσουν στο μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλίας, στην κεντρική και στην ανατολική στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, στο κεντρικό και νότιο αιγαίο.
Χιόνια θα πέσουν στην ανατολική και στην νότια Θεσσαλία, στα ορεινά της κεντρικής και της ανατολικής στερεάς Ελλάδας, Αττικής, στην κεντρική και βόρεια Εύβοια, στην κεντρική και στην δυτική Κρήτη, πιο ασθενή θα είναι η χιονόπτωση που θα πέσει στην  δυτική Θεσσαλία, Ήπειρο και στα ορεινά της Μακεδονίας.
Την χαμηλότερη θερμοκρασία θα την έχουν τα βόρεια ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Την μεγαλύτερη θερμοκρασία θα την έχει το νοτιοανατολικό αιγαίο.
3 – 10  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του κεντρικού και βορείου   αιγαίου.
4 – 9   στο νότιο αιγαίο. 2 6  Μποφόρ θα έχει η περιοχή του Ιονίου  πελάγους.
Γενικά η  θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα θα κυμανθεί από   -10C  έως 13C.
Ο καιρός στην Λάρισα:   Με συννεφιά από το πρωί και καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας, πιθανή ηλιοφάνεια από το απόγευμα.  Ασθενή βροχή αναμένεται να πέσει τις πρώτες πρωινές κυρίως ώρες. Άνεμοι επιφανείας θα είναι  Β - ΒΔ   θα κυμανθούν από   8 έως 24 χιλ την ώρα. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί, η χαμηλή  2C και υψηλή 8C. Η ατμοσφαιρική  πίεση σε (mbars) στους 1021. Η υγρασία θα  κυμαίνεται από 39% έως και 65%.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην σελίδα υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα LINKS που μπορείτε να τα επισκεφτείτε.  ON LINE ο καιρός  στην  Λάρισα.  

No comments:

Post a Comment